Tuba për kanalizim të brendshëm shtëpiak PP-H

TUBA PËR KANALIZIM TË BRENDSHËM SHTËPIAK PP-H

 

Tubat PP-H janë të prodhuar nga Polipropileni, Përdoren për kanalizim dhe kullim të ujërave të zeza në sistemin e mbrendshëm shtëpiak. Kanë kualitet të lartë dhe nuk janë të dëmshëm për shëndetin e njeriut, Prodhohen me teknologjinë më moderne ku kanë të montuar sistemin e anti tkurrjes dhe sistemin e kontrollës për secilin tub-Epi-Metër.
Përparësi e sistemit PP-H janë: 1.Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë 2.Nuk ka nevojë për pajisje të veçanta 3.Rezistenca ndaj dëmtimit mekanik 4.Rezistencë të lartë ndaj kimikateve 5.Rezistenca ndaj ujit të nxehtë
Sistemi i tubave PP-H që prodhohen në kompaninë Ferplast janë bërë në bazë të standardit EN 1451-1. Prodhohen me dy shtresa ku shtresa e jashtme është ngjyrë hiri me një vijë të kaltër ndërsa shtresa e mbrendshme është e bardhë. Tubi ka edhe mbishrimin e prodhuesit FERPLAST. Për shkak se prodhohen me dy shtresa, keta tuba në një përqindje janë edhe pengues të zhurmës.

 

Facebook
Instagram