Tuba për kabllo elektrike

TUBAT E BRINJËZUAR ELASTIKË PËR KABLLO ELEKTRIKE

 

Tuba të brinjezuar elastik për transportimin e kabllove të ndryshme elektrike, mbrenda tubit është e vendosur fija plastike e cila për terheqjen e kabllove elektrike, paketimi i tyre është në formë të rrumbullakët (në rrollne) dhe kanë gjatësinë 50m. Montimi i tyre në tokë lejohet deri ne 1.5m thellësi dhe duke mbuluar 10mm në rërë. Këta tuba prodhohen me teknologjinë më të re italiane të cilat i përgjigjen standardit En 50086-2-4. Afati i qëndrushmerisë është 50 vite.

 
Facebook
Instagram