Tuba të korriguar me PP

TUBA TE KORRIGUAR NGA MATERIALI PP 

 

Kompania FERPLAST  përpos tubave të korriguar që punohen me material HDPE tani që nga  viti 2016 ka filluar punimin e tubave edhe me materialin PP.  Me materialin PP tani FERPLAST-i i punon këto dimensione :   

a) OD 200 deri ne OD1000  dhe  

b) ID 200 deri ne ID 2000 . 

Facebook
Instagram