WPC Panels

WPC PANELS

Është gjenerata më e re e prodhimeve të WPC-së që bën zgjidhjen e të gjitha problemeve për përdorimin:

 • Elementeve të kuzhinave
 • Elementeve të banjos,
 • Dhomave të fjetjes,
 • Veshjeve të mureve të ndryshme dhe
 • Veshje të jashtme të objekteve

Përparësia e WPC-pllakave, ndaj paneleve të drurit është:

 • Rezistente ndaj ujit dhe lagështisë
 • Është rezistente ndaj zjarrit
 • Nuk tkurret dhe nuk bymehet
 • Mirëmbajte e lehtë
 • Kosto e ulët
 • Pesha të lehta
 • Izolim të mirë
 • E lehtë për tu përpunuar(prerë)
 • Anti-korozion
Facebook
Instagram